Dobri buvljak je MRAK

Piše Boško, 07.04.2013.

Prvo ovogodišnje priznanje dolazi nam od Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK) u sklopu koje je Dobri buvljak nominiran za Nagradu za kreativnost i inovativnost 2013. u kategoriji Kreativni i inovativni projekt društvene odgovornosti.

Ovo je šesti put da MRAK nagrađuje najkreativnije i najinovativnije pojedince, tvrtke i organizacije. Dobitnici nagrada bit će proglašeni na Danu kreativnosti i inovativnosti 19. travnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli, ovogodišnjem gradu kreativnosti i inovativnosti.

Šesti Dani kreativnosti i inovativnosti posvećeni temama regionalnog razvoja, kreativnosti, inovacija i istraživanja kao temelja rasta i konkurentnosti, pametnih i kreativnih gradova i ženama kao predvodnicama socijalnih inovacija, ove će se godine održati 19. i 20. travnja u Puli pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića i u suradnji s partnerima Ministarstvom gospodarstva, Ministarstvom poduzetništva i obrta, Hrvatskom gospodarskom komorom, Gradom Pulom i Udrugom za promicanje pozitivnih promjena u društvu.

Drž'te palčeve!

Podijeli na:
Dobri Buvljak, © 2024. Izradila Web.burza