Smješko set_1 45/99 LEKSIKON MENEDŽMENTA - Nova knjiga! 47/99

Analiza financijskih izvještaja - Nova knjiga!

Anonimni donator, Zagreb

Slika za proizvod "" (2869)

Drugo prošireno izdanje knjige Analiza financijskih izvještaja, autora Lajoša Žagera, Katarine Žager, Ivane Mamić Sačer i Sanje Sever objedinjuje područja računovodstva, revizije i analize, u funkciji upravljanja, te je stoga namijenjeno vrlo širokom krugu korisnika, kako gospodarskoj praksi, tako i u sustavu visokog školstva. Ova je knjiga temeljni priručnik za razumijevanje osnova računovodstva.

Knjiga se bavi računovodstvenom problematikom i to, prije svega, problematikom koju najčešće razmatramo u okviru financijskog računovodstva. Međutim, za razliku od nekih drugih knjiga iz tog područja, ova knjiga nije opterećena brojnim knjiženjima, brojevima konta, dilemama oko toga na koja konta (brojeve konta) evidentirati neku transakciju i si. Naglasak je ovdje na računovodstvenoj logici, tj. biti računovodstva, a računovodstvenoj tehnici posvećeno je mnogo manje pažnje.

Svaki poslovni čovjek mora razumjeti logiku računovodstvenog evidentiranja poslovanja i mora znati čitati financijske izvještaje kako bi mogao uspješno upravljati poslovanjem. Nije moguće zamisliti poslovanje poduzeća te upravljanje poslovanjem i razvojem poduzeća bez kvalitetnih računovodstvenih informacija.

Knjiga je namjenjena širokom krugu korisnika, a ponajprije menadžerima na svim razinama i drugim donositeljima poslovnih odluka, kao i korisnicima računovodstvenih informacija unutar i izvan poduzeća (vlasnicima, investitorima, kreditorima i dr.).

 

  • ISBN: 9789531575188
  • Izdavač: Masmedia
  • Godina: 2008.
  • Uvez: tvrdi
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 500
  • Format: 16,50 x 23,50 cm

Tržišna cijena - 350kn

Podijeli na:
250,00 kn Rezerviraj!

Donator predlaže da novac dobije: Zeleni dan A možeš izabrati i neku drugu udrugu.

Želiš kupiti?

  1. Izaberi artikl koji ti se sviđa i rezerviraj ga
  2. Nakon rezervacije, uplati iznos udruzi pa nam u roku 48h putem obrasca na stranici pošalji potvrdu o uplati
  3. Nakon potvrde, Boško ti mailom šalje kontakt za preuzimanje kupljenog

Dobri buvljak je nastao iz dobrih želja. Boško je samo posrednik u ispunjavanju malih dobrih djela i ne odgovara za eventualnu zlouporabu.

Na kraju krajeva, on je samo buha.

Dobri Buvljak, © 2024. Izradila Web.burza