Magnetić 102/102 Lutka koja plače 1/102

Candy grabber

Anonimni donator, Luka

Candy grabber - nepresušno vrelo zabave...i slatkiša. Super poklon ili uredska razbibriga. Kao nov, na www.hocuto.hr košta 289kn: http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=131&skupina_id=2#

*Za sve one kojima je pun kufer onih pokvarenih, lopovskih, lažljivih, lihvarskih (to je samo naše mišljenje) automata iz luna-parkova, HOCU TO vam predstavlja mini CANDY GRABER. Vrijeme je za osvetu!!!!

Nakon što ubacite jedan od lažnih novcica (koji su hvala bogu ukljuceni – jer ste kao i mi preškrti da bi ubacivali pravi novac), imate tocno minutu i 15 sekundi da dovedete hvataljku do svojeg najdražeg slatkiša (koji nije ukljucen – jer mi ne znamo koji je vaš najdraži slatkiš) koristeci tri poluge (koje su ukljucene – jer inace bi bilo glupo). Užasna a opet nezamjenjiva luna-park muzika pratit ce vas u vašem pothvatu ubrzavajuci kako vam vrijeme istice. Ako uspijete u oslobadanju svoje omiljene cokoladice/bonboncica/kondoma (nekim kolegama je i to palo na pamet), slijedi aplauz. Za slucaj da imate osjecaj manje vrijednosti.

Da bi vas sprijecili da varate, rupa na vrhu automata koja služi za stavljanje slatkiša nije dovoljno velika za vaše prste (vjerujte nam, probali smo). Dobro, ako baš nemate nikakav osjecaj poštenja, uvijek možete okrenuti aparat naopacke i istresti sav sadržaj ali onda stvarno ne bi trebali kupovati ovaj uredaj. Sram vas bilo!

Podijeli na:
Prodano
  • Anonimni kupac
  • Novac doniran udruzi: Don Kihot
  • Cijena: 99,00 kn
  • Kupljeno: 16.09.2013.
Dobri Buvljak, © 2020. Izradila Web.burza