PEGAZ Rijeka

Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja „Pegaz“ Rijeka

O udruzi:

Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja „Pegaz“ Rijeka osnovana je 2001. godine s ciljem provedbe različitih socijalno-pedagoških programa pomoću konja. Udruga okuplja stručnjake medicinsko-pedagoško-rehabilitacijskih struka, djecu s teškoćama u razvoju i mlade s poremećajima u ponašanju te potiče i promiče volonterski doprinos zajednice u obliku volonterskog rada. Svoje aktivnosti Udruga provodi na prostoru Centra „Draška dolina“, svega 5 km od centra grada Rijeke.

Aktivnosti/projekti:

Udruga provodi različite programe:

a)    Terapijski program – program terapije i aktivnosti pomoću konja za ciljane skupine djece s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom Primorsko-goranske županije

b)   Socijalno-pedagoški program – usluge osmišljenog poludnevnog i cjelodnevnog boravka za grupe djece predškolske i osnovnoškolske dobi (izleti u prirodi)

c)    Rekreativni program za građane – organizirani tečajevi jahanja i rekreativno jahanje s ciljem popularizacije rekreacije, boravka u prirodi sa životinjama

d)   Volonterski program i odgoj za volontiranje – edukacija i kontinuirano usavršavanje volontera različitih dobnih skupina za sudjelovanje u terapijskom i ostalim programima Udruge.

Kontakt

PEGAZ Rijeka — Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja „Pegaz“ Rijeka

Put pod Rebar 10
51000 Rijeka
Tel: 098/674-897; 099/2562432
E-mail: pegaz.rijeka@gmail.com


Web: http://www.pegaz-rijeka.hr/
FB stranica: Udruga Pegaz Rijeka

 

Podaci za plaćanje

IBAN: HR8224020061100130206

Opis plaćanja: DONACIJA

Dobri Buvljak, © 2020. Izradila Web.burza