Pragma

O udruzi:

PRAGMA je udruga osnovana 2006. godine u Zagrebu. Osnovana je s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja svih aspekata socijalne i zdravstvene zaštite socijalno ugroženih i bolesnih osoba. Kako bi ostvarila ciljeve osnivanja PRAGMA će provoditi djelatnosti organiziranja i mobiliziranja zajednice, istraživanja, edukacije, evaluacije te zagovaranja.

Projekti/aktivnosti:

Vizija Pragme: Društvo u kojem pojedinci, obitelji i zajednice imaju kapacitete za prepoznavanje i suočavanje i sposobnosti za rješavanje problema te u kojem državne, lokalne i neprofitne organizacije zajednički djeluju odgovarajući na potrebe građana.
Misija Pragme: Osnaživanjem, edukacijama, savjetovanjima, istraživanjima i zagovaranjima promicati, razvijati i unapređivati sve aspekte socijalne i zdravstvene zaštite socijalno ugroženih i bolesnih osoba; uspostavljati suradnju sa organizacijama kako bi postale dostupnije građanima i bolje odgovarale njihovim zahtjevima; olakšavati interakciju između pojedinaca u njihovoj okolini; unaprjeđivati kvalitetu života građana u cjelini.

Kontakt

Pragma

Podaci za plaćanje

2340009-1110232954

Do sada prikupljeno

55,00 kn prodajom 1 predmeta

Kupljeno u korist udruge

Dobri Buvljak, © 2024. Izradila Web.burza