Prijatelji

Udruga za zaštitu životinja

O udruzi:

Udruga za zaštitu životinja "Prijatelji" osnovana je u ožujku 2001. godine sa svrhom zaštite, zbrinjavanja i udomljavanja napuštenih životinja na području cijele Međimurske županije.

Azil pod skrbništvom Udruge ima tridesetak odvojenih dvorišta i 25 boksova u kojima su smještene razne pasmine pasa. U dvorištima se nalaze boksevi i pseće kućice koje štite životinje od kiše i hladnoće. Uređeno je i posebno dvorište za istrčavanje pasa koji su u boksevima, a što sve njih posebno raduje. 

Aktivnosti/projekti:

Udruga " Prijatelji " nastoji svojim djelovanjem otkloniti sadašnja ograničenja svijesti građana o pravima životinja, poticati njihovu zaštitu i prava, te zbrinuti što veći broj napuštenih i ostavljenih životinja. Jedan od glavnih ciljeva naše udruge je edukacija građana o pravima životinja. Velik broj napuštenih životinja pokazatelj je nedostatka moralne zrelosti pojedinih građana. Ovaj problem ne može biti samo na teret naše Udruge, to je problem cjelokupnog društva u kojem živimo i nitko ne bi smio pred tim zatvarati oči.

Kontakt

Prijatelji — Udruga za zaštitu životinja

Podaci za plaćanje

Žiro račun: 2392007-1100062749

Devizni račun

IBAN: HR6623920071100062749
SWIFT CODE: MBCKHR2X

 

 

 

Do sada prikupljeno

135,00 kn prodajom 2 predmeta

Daj kupi u korist udruge

Kupljeno u korist udruge

Udruzi su donacijom predmeta pomogli Lush lifers i 2 anonimna dobročinitelja
Dobri Buvljak, © 2020. Izradila Web.burza