Ruka šapi

Udruga za zaštitu životinja

O udruzi:

Igrom sudbine, šest različitih neznanaca, dugogodišnjih aktivista po pitanju pomaganja životinjama, a kasnije osnivača udruge Ruka šapi, na proljeće je spojio slučaj jedne bolesne životinje. Bezuvjetna spremnost na pomoć životinji u nevolji rezultirala je zajedničkom suradnjom i osnivanjem udruge za zaštitu životinja Ruka šapi.

Aktivnosti/projekti:

Osnovne djelatnosti udruge su: okupljanje ljubitelja životinja i udomitelja životinja, promocija prava životinja, zaštita i zbrinjavanje napuštenih, zlostavljanih i bolesnih životinja, poticanje pozitivnog stava o udomljavanju,organiziranje seminara i edukacije javnosti o važnosti sterilizacije i kastracije životinja, suradnja sa tijelima državne uprave i samouprave te odgovarajućim stručnim ustanovama i institucijama, suradnja i povezivanje s međunarodnim organizacijama za zaštitu životinja.
Udruga NEMA službeni azil, pa svoje životinje držimo kod privatnih ljudi, volontera i članova, po stanovima, kućama, dvorištima i privatnim zemljištima pa je s toga potrebna najava telefonom za posjetu.

Kontakt

Ruka šapi — Udruga za zaštitu životinja

 

Podaci za plaćanje

Raiffeisen BANK 
2484008-1105307250

Opis plaćanja: Donacija

Devizni račun

IBAN:  HR3524840081105307250
SWIFT CODE: RZBHHR2X

Do sada prikupljeno

690,00 kn prodajom 13 predmeta

Dobri Buvljak, © 2022. Izradila Web.burza