Klub roditelja nedonoščadi "Palčići"

O udruzi:

Klub roditelja nedonoščadi „ Palčići“ osnovan je na inicijativu roditelja i zdravstvenih djelatnika s ciljem pomoći, edukacije i razmjene iskustava roditelja prijevremeno rođene djece te dugoročnog unapređenja skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu, kojih se u Hrvatskoj godišnje rodi oko 5 posto. Svijest javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji je vrlo niska. Osnivanjem Kluba roditelja nastoji se povećati osjetljivost društva i prilagoditi zakonodavstvo potrebama prijevremeno rođene i bolesne djece.

Aktivnosti/projekti:

Organizacija druženja na kojima roditelji, zdravstveni, pravni i drugi stručnjaci raznih profila govore o problemima prijevremeno rođene i bolesne djece, te poticanje rješavanja mnogih problema i poteškoća s kojima se susreću njihove obitelji.

Već tijekom boravka u bolnici, neposredno nakon rođenja, roditeljima osiguravamo sustav podrške, nastojimo inicirati poboljšanje uvjeta boravka roditelja uz dijete. Udruga bi mogla u suradnji sa ravnateljima bolnica i ustanova koje se bave prijevremeno rođenom djecom i predstojnicima Klinika za neonatologiju, pedijatriju i sl.pomagati u akcijama nabavke opreme koja eventualno nedostaje.

Kontakt

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići"

Fraterščica 29
10 000 Zagreb
OIB: 80126889031
web: www.palcici.hr

Podaci za plaćanje

  • Broj računa: 2330003-1100439632
  • Opis plaćanja: Donacija

Do sada prikupljeno

875,00 kn prodajom 15 predmeta

Dobri Buvljak, © 2024. Izradila Web.burza