Snoopy

Udruga za zaštitu životinja

O udruzi:

Snoopy- udruga za zaštitu životinja je neprofitabilna udruga koju čine građani volonteri okupljeni u cilju sprječavanja zlostavljanja i nehumanog postupanja sa životinjama. Članovi udruge bave se udomljavanjem napuštenih i nezbrinutih životinja, edukacijom građana o pravima i zaštiti životinja, registriranjem protuzakonitih postupaka prema životinjama i poduzimanje svih raspoloživih zakonskih mjera radi sprječavanja zlostavljanja životinja. Sve djelatnosti usmjerene su k osnivanju kvalitetnijeg i humanijeg skloništa za nezbrinute i napuštene životinje.

Aktivnosti/projekti:

Pokrenuta suradnja sa gradskim mjesnim odborima koji su ponudili svoje prostorije za edukativna predavanja o ponašanju prema životinjama u urbanoj sredini. Cilj ovakvih predavanja je educirati javnost o potrebi aktivnog uključivanja u rješavanje problema pasa lutalica u gradu na human i civiliziran način, te održavanja higijene na javnim gradskim površinama.

Posredovanje pri udomljavanju pasa i mačaka u vlasništvu građana, kako bi se umanjila mogućnost “iskrcavanja” neželjenih legla na ulicu, te pružanje pomoći građanima slabijeg materijalnog stanja pri sterilizaciji kućnog ljubimca.

Kontakt

Snoopy — Udruga za zaštitu životinja

 

Podaci za plaćanje

Žiro račun: 2407000-1100133928

Do sada prikupljeno

249,00 kn prodajom 4 predmeta

Daj kupi u korist udruge

Udruzi su donacijom predmeta pomogli ana jurenic, Vizkultura.hr i 2 anonimna dobročinitelja
Udruzi su kupnjom predmeta pomogli Nasta Lambaša i 3 anonimna dobročinitelja
Dobri Buvljak, © 2024. Izradila Web.burza