USPON

Udruga za stručnu pomoć i potporu osobama s posebnim potrebama i članovima njihovih obitelji

Ciljevi/aktivnosti:

Udruga od svog osnivanja prije četiri godine djeluje organizirajući i uključujući djecu i mlade s posebnim potrebama u različite aktivnosti kroz koje razvijamo njihove sposobnosti brige o sebi, zdrave životne navike, socijalizaciju u užu i širu društvenu zajednicu te pružamo savjetodavnu podršku roditeljima.

Kroz brojne radionice, izlete, proslave rođendana, redoviti ples i druženja, osiguravamao socijalnu uključenost i integraciju djece i mladih s posebnim potrebama u lokalnu zajednicu. Za veliki broj onih koji više nisu uključeni u dnevne  programe škola (navršenom 21. godinom života po sili zakona napuštaju odgojne skupine u školi), aktivnosti u udruzi su jedini vid druženja s prijateljima i  vršnjacima.

Organiziranjem prigodne prodaje predmeta i likovnih radova naših članova senzibiliziramo zajednicu na naše potrebe, a kod djece i mladih razvijamo nemjerljiv osjećaj zadovoljstva učinjenim, kao i osjećaj samostalnosti i poduzetničkog duha.

Djelujemo u gradskom prostoru Vijeća Gradske četvrti Trnje, Mjesni odbor Marin Držić, na adresi Kruge 9 koji su prepoznali naš rad i veliki broj naših aktivnih članova te nam već drugu godinu dodjeljuju na korištenje prostor na navedenoj adresi.

Kontakt

USPON — Udruga za stručnu pomoć i potporu osobama s posebnim potrebama i članovima njihovih obitelji

  • Fraterščica 49
  • 10000 Zagreb

Podaci za plaćanje

RAČUN U ZAGREBAČKOJ BANCI: HR832360000 - 1102205414

Opis plaćanja: DONACIJA

Dobri Buvljak, © 2024. Izradila Web.burza